top of page

Microneedling / Dermapen 4

Dermapen 4 är en avancerad microneedling behandling som använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör upp till 1920 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Denna behandling triggar igång en reparationsprocess i huden där kroppen frigör naturliga tillväxthormoner som ger en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. Hudens struktur förbättras och föryngras. Microneedling behandlingar kan utföras på alla hudtyper.

Resultat:

 • Reducerar fina linjer och rynkor

 • Huduppstramning och hudföryngring

 • Förminskar stora porer och akne

 • Minskar pigmenteringar och ojämnheter

 • Jämnar ut och reducerar ärr och couperoser

 • Ökar hudens kollagenproduktion

 • Återfuktar torr hud på djupet

Vad ingår i behandlingen?

 • Rengöring

 • Hudanalys

 • Dubbelrengöring (kemisk peeling med AHA)

 • Ampull / vial, steril engångsnål

 • Microneedling

 • Mask

 • Avslutas med kräm och solskydd

Vad kan jag förvänta mig?

En resultatinriktad behandling med exklusiva och högkvalitativa produkter utförd av auktoriserade terapeuter. Behandlingen upplevs olika beroende på person, vissa upplever den lite stickande, vissa känner inget alls. Vi applicerar inte lokal bedövningskräm eftersom det blockar kanalerna och upptag av aktiva ämnen som är kritiska för att uppnå resultat. Efter behandlingen kan du få en rodnad och vissa upplever att huden fjällar. 

Hur går behandlingen till ?

Alla behandlingar hos oss skräddarsys efter din huds behov och din hudtyp. Behandlingen börjar med en grundlig dubbel rengöring med peeling för att ta bort döda hudceller, hudanalys av huden, samtal med kund och därefter börjar själva microneedling behandlingen. Vi applicerar vi en exklusiv mask som innehåller hyaluronsyra, aktiva ämnen, fuktgivande preparat samt antioxidanter. Behandlingen avslutas med ansiktskräm, serum och solskydd.

Efter behandling

Du bör inte använda make-up 24 timmar efter behandlingen och bör undvika solen i 48 timmar. Om du utsätts för UV-ljus, använd solskydd med hög SPF. De eventuella reaktioner som du kan uppleva ett par dagar efteråt är torrhet, lätt flagnande, rodnad och lite svullnad.

Hur ofta bör man göra behandlingen?

För långvarigt resultat rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar med 4 veckors mellanrum, men många ser resultat redan efter första behandlingen. Microneedling kan även göras som en enstaka behandling som en hudboost för ökad fukt och lyster.

*All vårt material är sterilt och engångsmaterial

Dermapen-4-medyglobal(1)(3).png

Dermapen 4, marknadens bästa!

Lanseringen av Dermapen 4 sätter en ny standard och riktmärke som ger det ultimata inom avancerad och innovativ microneedling med oöverträffad förtroende, service och enastående patientresultat.

car-dp4-3.png

Patenterad teknologi

Dermapen 4s patenterade nålar generera 1 920 punkterings kanaler per sekund och består av 16 sterila nålar. Med fler punkterings kanaler ökar vi resultatet och upphämtning förmågan.

5.png

Utbildning och certifikat

För att få lov att använda Dermapen 4 måste varje terapuet genomgå en utbildning och prov. Alla våra terapueter är autoriserade och erfarna behandlare.

Kontraindikationer

Har du keloida ärr ska du ej gå på microneedling. Vi kan inte behandla dig om din herpes är aktiv, den ska vara läkt. Har du gjort Botox ska du vänta i två veckor innan behandling. Vi behandlar ej kunder som får cellgiftsbehandling, strålbehandling senaste 12 mån. Ej aktiv akne. Om du behandlas av läkare med höga doser av kortison eller orala retinoider ska du vara färdigbehandlad i 6 månader. Vi behandlar ej kunder med okontrollerad diabetes, som är gravida eller ammar.

Pris

Ansikte inkl. ögon - 60 min - 2 195 kr

Ansikte och hals - 75 min - 2 495 kr
Endast ögon - 30min - 995 kr
Alopecia, hårbotten / tunnhårighet - 30 min - 995 kr

Pris MN
bottom of page