top of page

Micro Gold (Micro Channeling)

MicroGold är en ny genialisk produkt för inslussning av serum och aktiva ämnen. MicroGold består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De superfina nålarna tillverkas av titan och är överdragna med 24k guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom mikrokanaler i nålarna

Resultat:

 • Jämnar och slätar ut huden, fina linjer och rynkor

 • Minskar stora porer

 • Minskar oönskade pigmenteringar

 • Ger fantastisk lyster och återfuktar på djupet

 • Förbättrar ytliga acneärr

 • Ökar hårtillväxten på skalpen med speciellt serum 

Vad ingår i behandlingen?

 • Rengöring

 • Hudanalys

 • Djuprengöring (kemisk peeling)

 • Ampull / vial

 • Steril MicroGold

 • Mask

 • Avslutas med Kräm och solskydd (efter behov)

Hur går behandlingen till ?

MicroGold behandlingen skapar små, nästan osynliga hål i huden, som tillåter serum, hyaluronsyra, vitaminer och andra ingredienser att lätt transporteras ner i huden på ett djup där de kan göra nytta och skapa långvarig effekt. Huden tar till sig tillväxtfaktorerna och reagerar genom att börja förnya sig själv med hjälp av sin egen läkningsprocess. Vi anpassar behandlingen för din huds behov.

Skräddarsydd behandling

MicroGold kommer med en rad olika ampuller för varje hudtyp och hudproblem. Innan behandlingen gör vi en grundlig hudanalys för att kartlägga dina behov. Därefter använder vi en exklusiv ampull som passar dig.

Följande ampuller är tillgängliga:

NÅLAR_MICROGOLD.jpg
Follow Bloomklinik for more facts about

Hur skiljer sig MicroGold från microneedling?

Syftet med MicroGold är att mikrokanalisera och leverera preparat direkt ner i huden genom nålarnas kanaler. Syftet med vanlig microneedling är at punktera huden för att stimulera den.

Vilken storlek är det på nålarna?

Mikronålarna finns i längderna 0.25 mm, 0,6 mm, 1,0 mm och 1,5 mm. De är 0,13 mm tjocka och är tunnare än ett mänskligt hårstrå.

Varför är MicroGolds nålar guldöverdragna?

Micro nålarna är 24k guldpläterade. Rent guld har hög biokompabilitet med huden och minskar därför irritation och allergiska reaktioner efter användning. Orenheter och andra metaller kan resultera i oönskade reaktioner.

We offer a variety of services to make y

Hur ofta bör man göra behandlingen?

För långvarigt resultat rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum, men många ser resultat redan efter första behandlingen. MicroGold kan även göras som en enstaka behandling som en hud boost för ökad fukt och härlig lyster.

Efter behandling

Du bör inte använda make-up 24 timmar efter behandlingen och bör undvika solen i 48 timmar. Om du utsätts för UV-ljus, använd solskydd med hög SPF. De eventuella reaktioner som du kan uppleva ett par dagar efteråt är torrhet, lätt flagnande, rodnad och lite svullnad. Träning rekommenderas ej efter behandling. Vänta med kemisk peeling (AHA syra) eller starka hudvårds produkter i ca. 2 veckor. Laser och fillers rekommenderas ej före och efter behandling.

Pris

Micro Gold ansikte - 60 min - 1 795 kr

Micro Gold ansikte och hals - 90 min - 2 500 kr

Tillvall exklusiv LPG mask eller guldmask +350 kr

Kontraindikationer

Aktiv akne. Blödarsjuka. Inflammerad rosacea. Epilepsi. Benägenhet för keloid ärr. Svårinställd diabetes. Roaccutan behandling de senaste 6 månader. Svår dermatit. Pågående infektion i kroppen eller huden. Stålbehandling senaste året . Gravida och ammande. Blodförtunnande medicin t.ex. espirin. Nedsatt immunförsvar - kan leda till infektion efter beh. Fillers eller botox minst 2 veckor mellan behandling

Pris MG
bottom of page