top of page
Image by alan caishan

Friskvård

Hos oss kan du utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Vi har en rad olika behandlingar som du kan boka.

Friskvård

Boka din friskvårds berättigade behandling genom att kontakta oss eller via vår bokadirekt sida. Vi är anslutna till Epassi. Om du inte har epassi appen kan du betala på plats och få ett kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.

All Friskvård är personlig och får ej överlåtas till annan person och måste utnyttjas innan utgångsdatumet. OBS! Du ansvarar själv över att ta reda på information om din arbetsgivare har andra bestämmelser gällande din friskvård. 

image.png

Behandlingar 
I alla våra behandlingar ingår ånga och varmhandduk. 

Klassisk ansiktesmassage friskvård, 30 minuter - 595  kr
En härlig avstressande friskvårdsbehandling som börjar med ansiktsrengöring, varm handdduk, och sedan övergår i en spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, nacke och axlar. UV ljus terapi och avslappnande oljor som masseras in, avslutas med passade kräm. 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png

Klassisk ansiktesmassage friskvård, 45 minuter - 795  kr
En härlig avstressande friskvårdsbehandling som börjar med ansiktsrengöring, varm handdduk, och sedan övergår i en spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, nacke, axlar huvud och hårbottenmassage. UV ljus terapi och avslappnande oljor som masseras in, avslutas med passade kräm. 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png

Avslappnande rygg  massage friskvård, 30 minuter - 795  kr
En behandling som har fokus på avslappning för dig som är spänd. Vi börjar behandlingen med rengöring, varm handduk, ånga, UV ljus terapi och lätt klassisk ryggmassage för att stimulera lymph och blodcirkulation och mjuknar upp spända muskler. Avslutas med mask och passande produkter. 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png

Personligt friskvårdskort - 500, 1 000, 1 500, 2 000  kr
Personligt friskvårdskort som du laddar till valfri summa och sedan använder hos oss vid utnyttjandet av er friskvård. Personligt friskvårdskort är giltig i 6 månader och kan endast utnyttjas av dig.

Kan köpas via epassi eller på plats hos oss. Kontakta oss för mer info. 

bottom of page